AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın yanında oturmak

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, başarıların devamlı olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemeniz gerekmiyor.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak küs arkadaşların barışacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında mezarlık yanında oturmak Allah’ın kendisinden yana olacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine inanılır.

Kahve falında mezarın yanında oturmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun yanında oturmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, insanları kıracağına delalettir.

Kahve falında başbakanın yanında oturmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin yanında oturmak işinin yoluna gireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobanın yanında oturmak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kendi bildiğini okuyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir