AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işarettir.

Kahve falında başkalarının yanında tuvaletini yapmak fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin yanında oturmak güven kaybı yaşanacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün yanında oturmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak işlerinin de bir düzene oturacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin yanında oturmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ana baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında ölen birinin yanında oturmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, evlatlarından memnun olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir