AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın yanında oturmak

Kahve falında başbakanın yanında oturmak

Kahve falında başbakanın yanında oturmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, yeni bir sayfa açacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yanında oturmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında başbakanın yanında oturmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, daha fazla mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın yanında olmak yaralarına da merhem olacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanı yanında görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işarettir.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin yanında oturmak çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında mezarın yanında oturmak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, güven kaybı yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir