AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun yanında oturmak

Kahve falında tabutun yanında oturmak

Kahve falında tabutun yanında oturmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, patron koltuğuna geçeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun yanında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların aciliyeti veya önemi konusunda ikna etmek ya da uyarmak istediğiniz kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tabutun yanında oturmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun üzerinde oturmak rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında tabutun üzerine oturmak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin yanında oturmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalettir.

Kahve falında mezarlık yanında oturmak hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün yanında oturmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin yanında oturmak fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir