AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak dilediği gibi yaşayacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kişinin esenlik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize odaklanmanız durumunda oldukça önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yanında görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanında ağlamak rakiplerin teker teker alt edileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilini yanında görmek ele geçen kazancın artacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana oturmak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle oturmak mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir