AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin yanında oturmak

Kahve falında ölmüş birinin yanında oturmak

Kahve falında ölmüş birinin yanında oturmak hayatından çıkaracağına, kazancının azalacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin yanında oturmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin düşüncelerinin sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına inanılır.

Kahve falında sobanın yanında oturmak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin yanında oturmak müşkül durumların üstesinden geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında tabutun yanında oturmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında denizin yanında oturmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanında oturmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin yanında oturmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir