AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin yanağını okşamak

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayacak değişiklikleri bir an önce yapmalısınız.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak ruhen ve bedenen iyileşeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin yanağını okşadığını görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına işaret eder.

Kahve falında yanağını okşamak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında birinin yanağını okşamak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanak okşamak yeteneklerini geliştirmeye, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir