AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yanağını okşamak

Kahve falında birinin yanağını okşamak

Kahve falında birinin yanağını okşamak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, rızkının da genişleyeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yanağını okşamak gördüyseniz:

  • Ama, o kişi dört gözle sizin itiraflarınızı bekliyor.

Kahve falında yanak okşamak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, zorlukların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak uzun uzun dalıp gideceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yanağını okşamak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yanağını okşadığını görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına işarettir.

Kahve falında yanağını okşamak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir