AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, büyük emekler vereceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, işlerin rayından çıkacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında birinin yanağını okşadığını görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak masraflarının azalacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında yanak okşamak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yanağını okşamak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret eder.

Kahve falında yanağını okşamak dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir