AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yanağını okşadığını görmek

Kahve falında birinin yanağını okşadığını görmek

Kahve falında birinin yanağını okşadığını görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işinde itibar edineceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birinin yanağını okşadığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir maddi değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin yanağını okşadığını görmek sözlerinden çıkmayacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, zorlukları aşacağına delalet eder.

Kahve falında yanağını okşamak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanak okşamak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yanağını okşamak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir