AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanak okşamak

Kahve falında yanak okşamak

Kahve falında yanak okşamak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, saygınlığının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanak okşamak gördüyseniz:

  • Her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında birinin yanağını okşadığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanağını okşamak Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak rahat bir hayata sahip olmaya, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanak okşamak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yanağını okşamak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir