AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağını okşamak

Kahve falında yanağını okşamak

Kahve falında yanağını okşamak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, ibadete ağırlık verileceğine delalettir.

Kahve falında yanağını okşamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya bilginizi kullanarak ekstra para kazanmanın yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanak okşamak sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak çeşitli projeler ortaya koyacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yanağını okşadığını görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak bereketin ve verimin hâkim olacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanağını okşamak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yanağını okşamak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir