AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak gördüyseniz:

  • Kurumsal şirketler, devlet daireleri ya da üst pozisyondaki kişilerle diyaloglarınızda kelimelerinizi manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilir sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yanağını okşamak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanak okşamak zenginlik kazanacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak yeni bir ev alınacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin yanağını okşadığını görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanağını okşamak işlerin aksamayacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir