AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak gördüyseniz:

  • Hayatınızda doğru ilerlemeyen veya hoşunuza gitmeyen şeyler olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, dertlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir