AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin saçını okşamak

Kahve falında erkeğin saçını okşamak

Kahve falında erkeğin saçını okşamak çok üzüleceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızın bazı konularda jestleri olabilir.

Kahve falında erkeğin saçını okşamak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin saçını okşamak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı okşamak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçını okşamak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarını okşamak uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızın saçlarını okşamak aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir