AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçlarını okşamak

Kahve falında birinin saçlarını okşamak

Kahve falında birinin saçlarını okşamak ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, başarıları ile tanınacağına işarettir.

Kahve falında birinin saçlarını okşamak gördüyseniz:

  • Bir kişinin güvenilirliği konusunda emin olmanıza ya da tamamen güveninizi kaybetmenize neden olacak gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında bir kızın saçını okşamak hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kızın saçlarını okşamak büyük başarıla kazanacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında saçı okşamak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını okşamak bazı konser etkinliklerine katılacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin saçını okşamak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir