AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı okşamak

Kahve falında saçı okşamak

Kahve falında saçı okşamak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sorunların biteceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı okşamak gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınıza itiraz eden kişiler olursa, biraz olsun haklı olma ihtimallerinin dikkate alınması gerekiyor.

Kahve falında kızın saçlarını okşamak sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün saçını okşamak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında saçını okşamak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını okşamak onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet eder.

Kahve falında saç okşamak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçlarını okşamak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı okşamak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir