AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak

Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak

Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak tatsız günlerin geride bırakılacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, zararların üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Her zaman başkalarını düşünerek davranmak kolay olmayabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin saçını okşamak hatalarını fark edeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını okşamak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sorunları başarıyla çözmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü okşamak hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini okşamak eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek sevmek okşamak ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir