AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, dertlerin sona ereceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yöntemler denemeli, hakında fazla fikir sahibi olmadığınız şeyleri öğrenmeye çalışmalısınız.

Kahve falında kızın saçlarını okşamak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızın saçını okşamak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ileride çok zengin biri olacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kızı okşamak bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı okşamak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında birinin saçını okşamak riske atılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı okşamak daha sık bir araya geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir