AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçını okşamak

Kahve falında arkadaşının saçını okşamak

Kahve falında arkadaşının saçını okşamak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, ömrün uzun olmasına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevdiği insanların olacağına, kötülüklerden uzak olacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçını okşamak gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması muhtemel olan yeni bir durumdur.

Kahve falında arkadaşının saçını okşamak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçını okşadığını görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını okşamak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün saçını okşamak maddi olanakların artacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında birinin saçını okşamak hikmet sahibi olacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızın saçını okşamak büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının okşadığını görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir