AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin saçını okşamak

Kahve falında bir erkeğin saçını okşamak

Kahve falında bir erkeğin saçını okşamak komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, onun istediği yoldan gideceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan kişiler veya iyi niyetinizden faydalanmak isteyenler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında erkeğin saçını okşamak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin saçını okşamak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını okşamak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını okşamak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin saçlarını okşamak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir