AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın saçlarını okşamak

Kahve falında kızın saçlarını okşamak

Kahve falında kızın saçlarını okşamak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızın saçlarını okşamak gördüyseniz:

  • Oldukça güzel etkiler altındasınız.

Kahve falında bir kızın saçını okşamak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kızın saçlarını okşamak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızı okşamak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işarettir.

Kahve falında kızı okşamak kardeşler arasına kara kedi gireceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını okşamak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını okşamak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin saçını okşamak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir