AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest suyu aramak

Kahve falında abdest suyu aramak

Kahve falında abdest suyu aramak namaz kılacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında abdest suyu aramak gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında abdest suyu aramak ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında abdest almak için su aramak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, aile saadetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında abdest için su aramak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine alamet eder.

Kahve falında abdest alacak yer aramak tekin olmayan işlere girileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında abdest suyu görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, evlerindeki huzurun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdest almak için su bulamamak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zor bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alana su dökmek kazancının azalmayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu suyla abdest almak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir