AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suyla abdest almak

Kahve falında çamurlu suyla abdest almak

Kahve falında çamurlu suyla abdest almak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, gözyaşı döküleceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, başının derde gireceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Kahve falında çamurlu suyla abdest almak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çamurla abdest almak kendine olan güvenin tazeleneceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine abdest suyu dökmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla abdest almak insanlarla tartışacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan suyla abdest almak zorlukların ve engellerin aşılacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, günden güne kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyla abdest almak maddeden çok maneviyata önem vereceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abdest suyu görmek zor durumların biteceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir