AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest için su aramak

Kahve falında abdest için su aramak

Kahve falında abdest için su aramak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdest için su aramak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla özel yaşamınız arasında dengeyi kurmanız gerekiyor.

Kahve falında abdest almak için su aramak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest için su aramak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet eder.

Kahve falında abdest suyu aramak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alacak yer aramak ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında su olmadan abdest almak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına işaret eder.

Kahve falında zemzem suyuyla abdest almak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu suyla abdest almak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında birine abdest suyu vermek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir