AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest almak için su bulamamak

Kahve falında abdest almak için su bulamamak

Kahve falında abdest almak için su bulamamak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest almak için su bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereken takdiri görmediğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında abdest almak için su bulamamak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdestin eline bulaştığını görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına yorulur.

Kahve falında abdest alacak yer bulamamak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, yağmur yağmamasına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su bulamamak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak suyla abdest almak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine inanılır.

Kahve falında kirli suyla abdest almak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ılık suyla abdest almak büyük fırsatlar yakalayacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir