AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest suyu görmek

Kahve falında abdest suyu görmek

Kahve falında abdest suyu görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, asla harama bulaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest suyu gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, hükmünün geçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sıcak suyla abdest almak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalettir.

Kahve falında kirli suyla abdest almak dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zemzem suyuyla abdest almak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde abdest almak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında az suyla abdest almak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, büyük düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest suyu dökmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında deniz suyuyla abdest almak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir