AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alacak yer aramak

Kahve falında abdest alacak yer aramak

Kahve falında abdest alacak yer aramak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında abdest alacak yer aramak gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Kahve falında abdest alacak yer aramak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alacak yer bulamamak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında abdest alacağını görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Kahve falında alacak tahsil etmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para alacağını görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında hediye alacağını duymak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev alacağını görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalettir.

Kahve falında alacaklı olduğu kişiyi görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, büyük bir işe kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir