AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest almak için su aramak

Kahve falında abdest almak için su aramak

Kahve falında abdest almak için su aramak ticaret sektörüne atılacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, stresini atacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında abdest almak için su aramak gördüyseniz:

  • Anlayışsızlık meylindesiniz.

Kahve falında abdest suyu aramak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında abdest için su aramak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest almak için su aramak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest alacak yer aramak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla abdest almak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suyla abdest almak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül suyuyla abdest almak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyuyla abdest almak alkış alacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir