AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının erkeklik organını görmek

Kahve falında kocasının erkeklik organını görmek

Kahve falında kocasının erkeklik organını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, faydalı şeyler yapacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının erkeklik organını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kocanın erkeklik organını görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının erkeklik organını görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının cinsiyet organını görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının organını görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, evinde ve işinde yardımcıları olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir