AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin erkeklik organını görmek

Kahve falında eşinin erkeklik organını görmek

Kahve falında eşinin erkeklik organını görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkeklik organını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıkların veya geçmişle bağlantılı kişilerin hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında eşinin erkek organı görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin erkeklik organı görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkek organını görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin erkeklik organını görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin organını yalamak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, rızık bolluğu içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin organı görmek kariyerinin yükseleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin organını görmek güzel günlerin yaşanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir