AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin göğsünü emmek

Kahve falında birinin göğsünü emmek

Kahve falında birinin göğsünü emmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, dişe diş savaşacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, yol kat edeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek meslektaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla bağlantı içindeyken, evinizle ilgili sorumluluklarınızın sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünden süt emmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin göğsünü emmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünü emdirmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, yaşamına bakacağına delalettir.

Kahve falında başkasının göğsünü emmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına işarettir.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir