AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, acı veren kazalara, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsüne dokunduğunu görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğe dokunmak fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işarettir.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak ortaklarla aranın bozulacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğse dokunmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında birinin göğsüne dokunmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak sorunların çözüm bulacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir