AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin boynuna sarılmak

Kahve falında erkeğin boynuna sarılmak

Kahve falında erkeğin boynuna sarılmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler veya işle ilgili yeni gelişmeler devreye girmeye başlıyor.

Kahve falında erkeğin boynuna sarılmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boynuna sarılmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının boynuna sarılmak her kararlarında onların arkasında olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna sarılmış yılan görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, konfor içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin boynuna sarıldığını görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanın boynuna sarılmak sorunların son bulacağına, kazancının helal para olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir