AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, işlerinin hemen hallolacağına, büyük bir karar verileceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile mümkündür.

Kahve falında boynuna yılan sarılmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine yorulur.

Kahve falında boynuna sarılmış yılan görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, insanların afiyet bulacağına yorulur.

Kahve falında eşinin boynuna sarılmak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının boynuna sarılmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kazancının düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin boynuna sarılmak büyük ferahlık yaşayacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin boynuna sarılmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin boynuna sarıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir