AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna sarılmış yılan görmek

Kahve falında boynuna sarılmış yılan görmek

Kahve falında boynuna sarılmış yılan görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna sarılmış yılan gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna sarılmış yılan görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında boynuna yılan sarılmak gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün boynuna sarılmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuna sarılıp ağlamak güvenini sarsacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin boynuna sarılmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin boynuna sarılıp ağlamak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak engellerin aşılacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir