AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin boynuna sarılmak

Kahve falında sevgilinin boynuna sarılmak

Kahve falında sevgilinin boynuna sarılmak zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında sevgilinin boynuna sarılmak yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin boynuna sarılmak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında boynuna yılan sarılmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin boynuna sarılmak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan sarılmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi gücünün eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin boynuna sarılmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir