AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin boynuna sarıldığını görmek

Kahve falında bebeğin boynuna sarıldığını görmek

Kahve falında bebeğin boynuna sarıldığını görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin boynuna sarıldığını gördüyseniz:

  • Hazırlık yapmak maddi manevi tasarruf anlamına gelebilir.

Kahve falında bebeğin boynuna sarıldığını görmek işveren koltuğunda oturacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının boynuna sarılmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin boynuna sarılmak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin boynuna sarılmak karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynundan sarılmak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına alamet eder.

Kahve falında babanın boynuna sarılmak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir