AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının boynuna sarılmak

Kahve falında arkadaşının boynuna sarılmak

Kahve falında arkadaşının boynuna sarılmak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zorluklarının son bulacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının boynuna sarılmak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin boynuna sarılmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, hastalıklarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin boynuna sarılmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret eder.

Kahve falında ölünün boynuna sarılmak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına delalet eder.

Kahve falında boynundan sarılmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sağlık sorunun kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin boynuna sarılmak dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında boynuna sarılmış yılan görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir