AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kazancının hiç azalmayacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, güvenini sarsacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sorumluluk almanız yaşadığınız yerle ilgili söyleyecek sözünüz olmasını sağlayabilir.

Kahve falında erkeğin boynuna sarılmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, kişisel kavgaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna sarılıp ağlamak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulur.

Kahve falında eşinin boynuna sarılmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boynuna sarılıp ağlamak fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerini boşvereceğine inanılır.

Kahve falında annenin boynuna sarılmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boynuna sarılmak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin boynuna sarılmak dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir