AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın boynuna sarılmak

Kahve falında başbakanın boynuna sarılmak

Kahve falında başbakanın boynuna sarılmak stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Kontrollü kalabilmek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında başbakanın boynuna sarılmak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin boynuna sarılmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin boynuna sarılmak fal sahibinin işlerinin açılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında ölünün boynuna sarılmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işarettir.

Kahve falında boynuna sarılıp ağlamak başına uğursuzluklar geleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin boynuna sarılmak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin boynuna sarılmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin boynuna sarılmak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir