AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin başında duvak görmek

Kahve falında erkeğin başında duvak görmek

Kahve falında erkeğin başında duvak görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin başında duvak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.Bu durumlarda büyük hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında erkeğin başında duvak görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına alamet eder.

Kahve falında başa duvak takmak dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başına duvak takmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başında duvak görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kına duvağı görmek işinde dar boğaza gireceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında al duvak görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir