AnaSayfa / Genel / Kahve falında başa duvak takmak

Kahve falında başa duvak takmak

Kahve falında başa duvak takmak hep yerinde sayacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında başa duvak takmak gördüyseniz:

  • Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla kontak kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında başa duvak takmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında başına duvak takmak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin başında duvak görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında başında duvak görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz duvak takmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir