AnaSayfa / Genel / Kahve falında al duvak görmek

Kahve falında al duvak görmek

Kahve falında al duvak görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sorumlu tutacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında al duvak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında al duvak görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında duvak taktığını görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu duvak görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz duvak görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, gönül kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvaklı gelin görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil duvak görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvak örtmek başarıya giden yollarını açacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında siyah duvak takmak en gösterişli arabalara bineceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir