AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında gelin duvağı görmek

Kahve falında başında gelin duvağı görmek

Kahve falında başında gelin duvağı görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, aksiliklerin aşılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başında gelin duvağı gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri kendinizin yürürlüğe koyması gerekiyor.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işarettir.

Kahve falında gelin duvağı takmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına inanılır.

Kahve falında gelin duvağı görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin duvağı almak akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına yorulur.

Kahve falında geline duvak takmak hak yolundan ayrılmayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı duvaklı gelin görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvaksız gelin olmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir