AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına duvak takmak

Kahve falında başına duvak takmak

Kahve falında başına duvak takmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, işlerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında başına duvak takmak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz, karizmanız veya çalışkanlığınızla göz doldurabilirsiniz.

Kahve falında başına duvak takmak ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında başa duvak takmak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine inanılır.

Kahve falında başında duvak görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin başında duvak görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun duvak takmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi duvak takmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçına duvak takmak maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir