AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında duvak görmek

Kahve falında başında duvak görmek

Kahve falında başında duvak görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başında duvak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle seyahat başlıklı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında erkeğin başında duvak görmek her geçen gün sorunların artacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başında duvak görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başa duvak takmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında başına duvak takmak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına işaret eder.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi duvak görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında duvak giydiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir