AnaSayfa / Genel / Kahve falında telli duvaklı gelin görmek

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, çok dikkat çekeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında telli duvaklı gelin gördüyseniz:

  • Geniş düşünün veya farklı şeyler yapın.

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvaklı gelin görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında geline duvak takmak tabiri caizse can bulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında duvaksız gelin olmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin duvağı görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin duvağı takmak çok daha büyük işlere gireceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin duvağı almak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kişiye hep umut olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir