AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına duvağı görmek

Kahve falında kına duvağı görmek

Kahve falında kına duvağı görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kına duvağı gördüyseniz:

  • Abartılı tekliflerde bulunabilir veya tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı kına duvağı görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında kına duvağı görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında duvak giydiğini görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasında duvak görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı duvak örtmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işarettir.

Kahve falında duvağını kaybetmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, bahtının açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızını duvakla görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında saçına duvak takmak onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir