AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeği alnından öpmek

Kahve falında erkeği alnından öpmek

Kahve falında erkeği alnından öpmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, hane içine ay doğacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, huzurunun artacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, dertlerine çare bulacağına, durumunuzun iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeği alnından öpmek gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Kahve falında erkeği alnından öpmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızı alnından öpmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü alnından öpmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadını alnından öpmek para yatıracağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin alnından öpmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir